DRŮBĚŽÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU S DOMÁCÍMI NUDLEMI | 58 Kč |
• RYBÍ PAELA S KREVETAMI | 189 Kč |
• WRAP PLNĚNÝ MARINOVANÝM KUŘECÍM MASEM V BBQ OMÁČCE, PEČENOU CIBULKOU, LEDOVÝM SALÁTEM, AVOKÁDEM A RAJČATY, S PEPŘOVÝM DRESINKEM | 195 Kč |
• VEPŘOVÁ PIKANTNÍ SMĚS SE ZELENINOU A HRANOLKAMI | 205 Kč |
• PIZZA NA SMETANOVO-HOŘČIČNÉM ZÁKLADĚ S MOZZARELLOU, VEPŘOVOU PANENKOU, ČERVENOU CIBULÍ A PEPŘOVÝM KOŘENÍM | 189 Kč |
Polévka: Kaštanová s pestem |7.8| | 60 Kč |
Specialita 1: Sýrové nugetky, vařené brambory v páře s máslem a petrželková tatarka |1, 3, 7, 10| | 175 Kč |
Specialita 2: Sépiové rizoto “frutti di mare” s cherry rajčátky a rukolou |1, 3, 7| | 195 Kč |
Specialita týdne: Plzeňský guláš z hovězího krku, houskové knedlíky, čerstvý křen a cibule |1, 3, 7, 12| | 195 Kč |
ekologické obaly na jídlo 15,- / ReKrabička | |
Krémová cibulačka s parmazánem a krutony (VEGGIE) | 65 Kč |
Alergeny: 1,7 (Doba přípravy: ihned) | |
Pečené kachní stehno s červeným zelím a variací knedlíků | 245 Kč |
Alergeny: 1,3,7 Doba přípravy: 15 min | |
Bramborové noky s hříbkovou omáčkou, grilovanou vepřovou panenkou a parmazánem | 245 Kč |
alergeny: 1, 3, 7 doba přípravy: cca 20 min. | |
Bramborové noky s hříbkovou omáčkou, lanýžovým olejem a parmazánem (VEGGIE) | 205 Kč |
Alergeny: 1, 3, 7 Doba přípravy: cca 20 min. | |
Míchaný salát s kuskusem, grilovanou paprikou, sázeným vejcem a pikantním dresinkem (VEGGIE) | 195 Kč |
Alergeny: 1, 3, 7 Doba přípravy: cca 15 min | |
Nabídka Bistro | |
Každý den nabídka dortů | |
Nápoje s sebou |
28.03.2024 | |
Polévka 0, 33l FRANKFURTSKÁ POLÉVKA (1a, 3, 7) | 45 Kč |
Hlavní jídlo 1 200g ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY se sudovým kysaným zelím, uzeným masem, škvařeným špekem a do zlatova smaženou cibulkou (1a, 3, 7) | 148 Kč |
Hlavní jídlo 2 150g ČEVABČIČI z mletého vepřového masa s vařeným petrželkovým bramborem, pikantní hořčicí a cibulovým salátkem (1, 3, 7, 10) | 158 Kč |
Hlavní jídlo 3 150g KUŘECÍ STEHÝNKA SWEET AND SOUR s ananasem, kešu oříšky, šalotkou a jasmínovou rýží (8) | 168 Kč |
Hlavní jídlo 4 150g HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ s houskovým knedlíkem a brusinkami (1a, 3, 7, 10) | 178 Kč |
Tip šéfkuchaře 150g POŠÍROVANÝ FILET ZE SUMEČKA AFRICKÉHO s restovaným mladým špenátem, bramborami grenaille a omáčkou buerre blanc (4, 7) | 198 Kč |
POLÉVKA - VALAŠSKÁ cibulačka s opečenými chlebovými krutonky/1, 3, 6, 7/ | 45 Kč |
VEPŘOVÁ JÁTRA na slanině s dušenou rýží ( houskový knedlík)/1, 3, 6, 7/ | 165 Kč |
TATARÁČEK z LOSOSA(100g) s křupavou bagetkou, kapari, máslem, citronem a rukolou /1, 3, 4, 7/ | 179 Kč |
Bramborové STRAPAČKY s UZENÝM masem, bílým kysaným zelím a vídeňskou cibulkou/1, 3, 6/ | 165 Kč |
SALÁT " CAESAR " s KUŘECÍMI prsíčky, dresinkem, opečenými krutony a PARMEZÁNEM /1, 3, 4, 7, 10/ | 175 Kč |
TRHANÁ KACHNA v rozpečené CIABATTĚ s cibulovou remuládou, chedarem, majonézou, hranolkami a brusinkovým DIPEM/1, 3, 7 | 189 Kč |
Zapečené KRŮTÍ MEDAILONKY se šunkou a REVEREND sýrem, hranolky, tatarská omáčka/1, 3, 6, 7, 10 | 175 Kč |
Smažený SEDLČANSKÝ HERMELÍN v cornflakes s petrželkovým bramborem ( hranolky), brusinky (na přání tatarská omáčka)//1, 3, 7, 10/ | 169 Kč |
GERMKNÖDEL- TYROLSKÝ povidlový knedlík s vanilkovým krémem a mákem /1, 3, 6, 7/ | 145 Kč |
MENU - POLÉVKA a STRAPAČKY s UZENÝM masem, bílým kysaným zelím a cibulkou/1, 3, 6, 7, 9/ | 189 Kč |