Hostivar Horní Měcholupy / Hostivař, Lochotínská 656

Představení restaurace

Restaurace pivovaru Hostivar je otevřena denně od 11:00 do 23:00 hodin. Zveme vás na denní menu, které vaříme od pondělí do neděle. Denní menu tvoří denní polévka, tři hlavní chody, z nichž jeden jsou zpravidla těstoviny nebo salát, a dva druhy dezertů a zmrzliny. Kromě toho nabízíme po celý den jídla i teplé a studené předkrmy z našeho stálého jídelního lístku, který je jednoznačně jídelním listem pivovarským.

Při pěkném počasí je Vám k dispozici pivovarská zahrada s již vzrostlými platany, venkovním výčepem a dětským hřištěm. 

Polední nabídka v restauraci

Polední nabídka 7.3.2021 od 11:00 do 15:00

Polévky

Kulajda s vejcem, (1,3,7) 45 Kč
Česneková se sýrem a chlebovými krutony, (1, 7) 45 Kč

Jídla k pivu

Sulc, 100g (9) 69 Kč
Škvarková pomazánka, 120g (10) 69 Kč
Tatarský biftek míchaný, 6 ks topinek, 100g (1, 3, 6, 10) 179 Kč
Nakládaný pikantní camembert, 100g (7) 79 Kč

Hlavní jídla

Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinky, 150g (1, 3, 7, 10) 139 Kč
Konfitované kachní stehno, dušené červené zelí, bramborové knedlíky, 200g (1, 3, 7) 179 Kč
Grilovaná vepřová panenka, pečené brambory, pepřová omáčka, 200g (1, 7) 189 Kč
Grilovaný okouník, zeleninový kuskus, papriková omáčka, 150g (4) 179 Kč
Pivovarský guláš z hovězí kližky zahuštěný kváskovým chlebem, špekové knedlíky, červená cibule, strouhaný křen, 200g (1, 3, 7, 12) 159 Kč
Kuřecí řízečky s bramborovou kaší, kyselá okurka, 200g (1, 3, 7) 169 Kč
Hovězí hamburger (z plemene Angus) se slaninou, čedarem, BBQ dipem, hranolky, tatarská omáčka, 200g (1, 3, 7, 10) 209 Kč
Pečená kuřecí křidélka v piri-piri omáčce, česnekový dip, pečivo, 600g (3, 7) 185 Kč
Dušená hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, bramborová kaše, chipsy ze sladkých brambor, 180g (1, 7, 9) 199 Kč
Čerstvé tagliatelle s gorgonzolovou omáčkou a lístky mladého špenátu, 300g (1, 3, 7) 139 Kč
Čerstvé tagliatelle s gorgonzolovou omáčkou, kuřecím masem a lístky mladého špenátu, 300g (1, 3, 7) 169 Kč
Na kůži pečený losos, grilovaná zelenina, bazalkové pesto, 160g (4, 8) 199 Kč

Saláty

Caesar salát s kuřecím masem a slaninou(římský salát, dresink, sýr Gran Biraghi, krutony), 350g (1, 3, 4, 7, 10, 12) 179 Kč

Akce v restauraci


Vánoce a Silvestr

Publikováno 31-12-2020 / Silvestr

Přejeme vám krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok!

24.12. 10:00 – 14:00

25.12. Zavřeno

26.12. 10:00 – 20:00

31.12. 10:00 – 21:00

Podrobnosti

Valentýnské menu

Publikováno 12-02-2020 / Valentýn

Na den svatého Valentýna jsme si pro Vás a Vaší drahou polovičku připravili v Pivovaru H1 i H2 následující speciální menu:
- grilované medailonky z Brazilské hovězí svíčkové, restované fazolové lusky s česnekem a slaninou, omáčka ze zeleného pepře zjemněná smetanou,
- těstovinová srdíčka plněná mozzarelou a rajčaty, rajčatová omáčka s čerstvou bazalkou a hoblinami parmezánu,
- valentýnský karamelový dezert s vlašskými ořechy, malinami, vanilková zmrzlina, zdobené šlehačkou.
Láska prochází žaludkem, oslavte sv. Valentýna u nás!

Podrobnosti

Vánoční nadílka

Publikováno 27-11-2019 / Vánoční menu

Hledáte originální vánoční dárek? Máme pro Vás pár tipů, kterými jistě potěšíte každého pivaře! V Hostivarech nyní můžete zakoupit náš beermetr na konzumaci 10 velkých jedenáctek za 350 Kč, poukaz na kurz vaření piva pod vedením našeho sládka za 3 500 Kč, vánoční 4-pack obsahující SVĚTLOU 11°, POLOTMAVOU 12°, RED ALE 14° a STOUT 15° celkem za 185 Kč nebo dárkové poukazy na konzumaci v H1 i H2 v hodnotě 500 Kč.

Podrobnosti

Zabijačka

Publikováno 22-01-2019 / Zabijačka

Srdečně zveme všechny milovníky vepřových pochoutek na tradiční zabijačkové hody, které se budou konat dne 26.1. od 10:00 hod. v pivovaru Hostivar H2. Čuník pochází z českého chovu plemene Landrasa.

Lístky lze zakoupit za 350,- přímo na zahradě. Děti do 12 let 150,- (čaj zdarma). Sníst můžete, co se do vás vejde a veškeré nápoje jsou hrazeny zvlášť.

Na co se můžete těšit a co pro Vás chystáme?

1) Mozeček, tlačenka – od 10:00 hod.
2) Zabijačkový guláš - od 11:00 hod.
3) Jitrnice, jelita - od 14 hod.
4) Prdelačka - od 16:00 hod.

Pokrmy pro Vás budou servírované společně s domácím hostivarským pečivem.

Všechny tyto lahodné speciality a další pochoutky budou připravovány v rukách zkušeného mistra řezníka a pod vedením našeho šéfkuchaře Honzy Chocholouše.

Rezervace na zabijačku se nepřijímají.

Oficiální start od 10:00 hod. Ukončení zabíjačky v 18:00 hod.

Plné žaludky a dobrá nálada zajištěna!

Těšíme se na Vaši návštěvu!


Služby restaurace

Parkování

  • V okolí restaurace |

Dětský koutek

Zahrádka

Stravenky

Platba kartou

Polední menu

Typ provozovny

  • Pivnice |
  • Restaurace |

Bezbariérový přístup

Pejskové

Druh kuchyně

  • Steaky a steakhousy |
  • Česká |

Kontakt


Lochotínská 656, Horní Měcholupy / Hostivař

702 202 903

Otevírací doba

  • Pondělí
  • Úterý
  • Středa
  • Čtvrtek
  • Pátek
  • Sobota
  • Neděle