Di Carlo

K Hrnčířům 96 - Šeberov
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - do vyprodání


Tradiční sobotní česnečka 1, 7, 9 59 Kč
s pečenou šunkou, sýrem kamadet a krutónky
Steak z hovězího roštěnce /220g, Charolais, CZ/ 7, 9, 12 335 Kč
připravovaný na grilu, podávaný s grilovaným chřestem a opečenými bramborami grenaille, doplněný hříbkovým krémem
Linguine 1, 3, 7, 9, 12 239 Kč
s restovanými nudličkami vepřové panenky, zeleným chřestem, cherry rajčaty, vínem, máslem, petrželkou a hoblinkami parmazánu
Čokoládový páj 1, 3, 7, 8 119 Kč
s omáčkou z manga a pomeranče, doplněný malinovým sorbetem
Vážení hosté, ristorante Di Carlo Šeberov a šéfkuchař Jiří Sovíček vás zvou 11. května od 17:30 na porcování žlutoploutvého tuňáka a mečouna. Těšit se můžete například na sashimi, steaky z venkovního grilu, domácí těstoviny s mořskými plody, ochutnávku italských vín a mnoho dalšího. Rezervujte si své místo již dnes! Na telefonní číslo: +420 244 402 954! Těšíme se na vás!

U Ryby

Libušská 400/115 - Libuš
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Zatím nejsou dostupná data o dnešní polední nabídce.

El Asador

Osvětová ulice 991 - Hrnčíře
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Nabídka dne *** JALAPEŇOS AL HORNO

Pečené jalapeňos papričky plněné čedarem, obalené pancettou a tenkým phillo těstem, zakysaná smetana s nakládaným kaktusem /1, 7/ 147 Kč

EMPANADAS DE MATAMBRE

Tradiční argentinské taštičky, plněné dušeným hovězím pupkem, olivami a jarní cibulkou /1, 3/ 98 Kč

PECHO DE TERNERA CON CHURROS DE PATAS

(Brisket, Aberdeen Angus – Australie) Pomalu pečené hovězí hrudí v BBQ marinádě, podáváme s churros – smažené španělské pečivo z bramborového těsta /1, 3/ 245 Kč

BURGER CON CHIPOTLE

(Chuck roll, Aberdeen Angus – Uruguay, 200 Kč
Grilovaný hovězí burger s čedarem a slaninou, marinovaná uzená paprička Chipotle, kaktusové listy, steakové hranolky /1/3/4/7/8 294 Kč

BIFE ANCHO DE TERNERA CON PAPAS DOMINO

(Holstein- Friesian – Nizozemí, 250 Kč
Grilovaný telecí steak z vysokého roštěnce, pečené brambory s přepuštěným máslem, šafránová mojo salsa 392 Kč

Dezert dne PASTEL DE CHOCOLATE

Řezy z hořké čokolády, mascarpone a whisky 69 Kč

Božská komedie

Libušská 325/160 - Libuš
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Restaurace dnes nemá polední nabídku. Vyberte si ze stálého jídelního lístku.

Excelent Urban Pub Koley

Chemická 951 - Kunratice
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Restaurace dnes nemá polední nabídku. Vyberte si ze stálého jídelního lístku.

Hrnčířská hospůdka

K Šeberovu 506 - Hrnčíře
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Restaurace dnes nemá polední nabídku. Vyberte si ze stálého jídelního lístku.

Lokál U Zavadilů

K Verneráku 70/1 - Kunratice
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Zatím nejsou dostupná data o dnešní polední nabídce.

Na Tý louce zelený

K Zelené louce 451 - Kunratice
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Restaurace dnes nemá polední nabídku. Vyberte si ze stálého jídelního lístku.

Teodoro

Kunratická spojka 1169/5 - Kunratice
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Zatím nejsou dostupná data o dnešní polední nabídce.

U Hertlů

Libušská 393/225 - Libuš
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Restaurace dnes nemá polední nabídku. Vyberte si ze stálého jídelního lístku.

U Mazané kačeny

Jana Růžičky 1232 - Kunratice
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Restaurace dnes nemá polední nabídku. Vyberte si ze stálého jídelního lístku.

Zátiší

Urešova 1757 - Kunratice
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Restaurace dnes nemá polední nabídku. Vyberte si ze stálého jídelního lístku.

Šeberák

K Šeberáku 1538/1 - Kunratice
Polední nabídka 21.4.2018 11:00 - 15:00


Restaurace dnes nemá polední nabídku. Vyberte si ze stálého jídelního lístku.

Představujeme

O JÍDLE

Můj (ne)umíchaný Tatarák

Na začátku dubna jsme vyrazili s partou za kamarádem na Moravu. Bydleli jsme na farmě, která se specializovala na chov skotu a tak na jídelníčku farmářské restaurace byl i všemi vychvalovaný „tatarák“ s hromadou topinek. Obvykle syrové hovězí v meníčku nevyhledávám, ale tentokrát mi to nedalo. Při objednávce mě zarazila otázka paní servírky. Budete si ho míchat sama, nebo ho chcete namíchat od kuchaře? Nebyla jsem si úplně jistá, ale možnost si doladit chuť podle svého se mi zamlouvala. Přece to nemůže být tak složité? S kamarádkou jsme nadšeně očekávaly náš tataráček. Přistálo před námi prkénko se spoustou mističek plných koření, cibule, česneku.. a uprostřed toho všeho trůnil tataráček se žlutým sluníčkem. Ujala jsem se nadšeně míchání za nadšeného povzbuzování ostatních, kteří moc chytře radili kolik čeho dát. Bylo veselo, a tak místo špetky pálivé papriky tam letěla omylem hned celá lžička a sluníčko se nám neukázněně začalo roztékat po prkénku. Přišla paní servírka a zdvořile nás upozornila: „Kuchař se už na to nemůže koukat, prý to mícháte jako Babica. Takže to mám přinést zpátky a on Vám to doladí.“ Celý stůl začal řvát smíchy. A všichni ti „experti“, co nám do té chvíle úžasně radili, si také začali objednávat tataráček. Ale nikdo z nich už neměl odvahu si ho umíchat sám. Srabové! Ale dobrý byl, to zas jo. 

Velikonoce

Hody, hody.. Vejce, mazance, beránky, jidáše, nádivky, pečínky...
Vyrážíte na čerstvé kopřivy nebo do restaurace na velikonoční dobroty či Vás čeká velikonoční hostina u příbuzných? Velikonoce svátek jara slaví s oblibou většina národa. Jedna polovina z té většiny peče, vaří, barví. A ta druhá by se měla shánět po potočním vrbovém proutí, prý aby z té první poloviny vyhnala nemoce a lenost. Otázka je, zda ta druhá polovina netrpí sama leností. Místo shánění raději sáhne po nějaké komerčně upletené toho času již uschlé variantě pomlázky. Čerstvá míza z jarního proutí je fuč, ale o to víc se šlehá. Každopádně švanda to je i tak. Krásné Velikonoce oběma polovinám!

Masopust

Jitrničky, jelítka, ovárek, prejt, koblihy, koláče….mňam.
Máte rádi hodování, veselice, maškarní průvody a zábavu? Právě vrcholí období masopustu a na mnoha místech najdete masopustní průvody v maskách, zabijačkové hody, zábavy na trzích na náměstích. Letos masopust začal 6. ledna na svátek Tří králů a bude vrcholit o masopustním pondělí 12. února a končí Popeleční středou 14. února – ten den začíná období půstu před Velikonocemi. Masopustní dny vlastně trvají až do doby, kdy končí nadvláda zimy a jaro je za dveřmi. Ale pozor – o masopustu se půstu nebojte – nejde o odříkání ale naopak - je to čas zabijaček, hodování a lidového veselí. Mnoho akcí se koná již o tomto víkendu, tak mrkněte na „Náš tip“.